Soha ne írd le a Vardart!

A meccs elején a vardar megpróbálta meglepni a katalánokat, Parrondo belehúzott a 7 a 6 elleni játékba. De ez a szép sárga mezes Barcát nem nagyon zavarta, és el is mentek három góllal. Csak Milosavljev tartotta életben a balkáni reményeket. A spanyol csapat mintha érezte volna a "hazai pálya elönyeit" is egy picit.

Viszont valahogy a Vardar játékosok sem haraptak kellően, Dibirov például úgy játszott mint a Space Jamben mikor a szupersztárok elvesztették a képességeiket. A félidőre kialakult a legnagyobb, hétgólos különbség. A találkozóról mindent elmond hogy a volt szögedi Petrus két gólt is szerzett.

A második félidőben sem rágtuk tövig a körmünket (egy ideig!). A Barca nem erőltette agyon magát a Vardar pedig mintha beletörődött volna hogy itt ők ma nem nyernek. Talán ha a reklamálás helyett inkább a játékkal foglalkoztak volna...

Kristopans vezetésével azonban szép lassan feljöttek a piros-feketék a semmiből. Itt jegyeznénk meg, hogy a pár éve még esetlen óriás mekkora fejlődésen ment keresztül. Az 52-ik percre úgy nézett ki meccs is lesz ebből. 26-24-re zárkózott fel a balkáni csapat. Xavi Pascual vissza is hozta az ászait, de vérszemet kaptak Karacicék és ki is egyenlítettek! Hát mi van itt kérem?! Petrus videózás után piros lapot kapott , és először a meccsen vezetést szerzett a Vardar! És egy perccel a vége előtt kettővel is elmentek! Sőt nemhogy elmentek, be is húzták a meccset. A holnapi döntőben így Vardar-Veszprém lesz! Hát ilyet!