Gasztronómia

  • SKORPIÓ IRISH PUB
  • Cím: 8200 Veszprém, Virág Benedek utca 1
  • Telefonszám: +36 88 420 319
  • Honlap: http://irpub.hu/
A Skorpió Irish Pub Veszprém belvárosában található. A családias hangulatú, népes törzsvendégkörrel rendelkező pub kulturált szórakozási lehetőséget biztosít mind a fiatal, mind a középkorosztály számára. A zeg-zugos belső tér, antik tárgyak, régi képek, egy nyugalmasabb időbe varázsolja vissza a zűrös napokat élő vendégeket.
A Betekints Wellness és Konferencia Hotel szomszédságában egy közel 250 fő befogadására alkalmas, a legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt szabadtéri színpad és rendezvénykert nyitotta meg kapuit.
A Decanter Bisztró Veszprém óvárosi részén, a Vár tövében található. Az elsősorban balatoni borokra specializálódott étteremben lehetőség nyílik egy meghitt romantikus vacsora, egy családi rendezvény vagy egy baráti borozás megszervezésére.
A Fejesvölgy Vendéglőt 1994-ben alapította a Kész család a Jeruzsálem-hegyen, Veszprém legnyugodtabb és legcsaládiasabb környékén.
„Csak az tudja, hogy meddig mentünk, aki azt látta, hogy honnan indultunk el.”
Mi is a fricska? Amikor a barátunk megpöcköli az orrunk. Amikor egy picit meglepődünk, és egy pillanattal később mindketten nevetünk. A fricska a jóízű meglepetés maga.
Immár 20 éve friss süteményekkel és kávéházi hangulattal várjuk kedves látogatóinkat Veszprém szívében lévő üzleteinkben.