Szállások

Veszprém egyik gyönyörű részén, a Völgyhíd tövében, az Állatkert mellett található szálloda két részből áll: Hotel és Vendégház épületekből, a két épületben összesen 38 szoba található, többféle szobakategóriában. A Hotel épületében a szobákon túl étterem, konferenciatermek és a 2012-ben épült wellnessközpont is megtalálható. A szálloda szomszédságában lévő Patak-party rendezvénykertben koncertek, kivetítős programok kerülnek megrendezésre.
A Gizella Hotel és Étterem Veszprém történelmi városrészében, a Benedek-hegy lábánál helyezkedik el. Modernül berendezett boltíves, 200 éves gerendázattal ékesített szobáink 65 vendég együttes elhelyezésére nyújtanak lehetőséget.
Veszprém történelmi belvárosának szívében, közvetlenül a városközpontban, nyugodt környezetben, a Vártól pár perc sétára, 11 mediterrán hangulatú standard szobával, és 9 új építésű deluxe szobával várjuk kikapcsolódni vágyó vendégeinket.
A „Hotel Magister” szálloda jellegű épülete zöldövezetben, Veszprém belvárosához közel minőségi szálláshelyet, hotel szintű elhelyezést kínál egész évben.