KP reload

16 Zágráb

A valaha szebb napokat látott horvát csapat eddig egy pontot sem kapart össze ebben a BL sorozatban. Mondjuk sorsolás ügyileg sem volt könnyű dolguk. Játszottak már a Kiellel, a Barcával meg a Veszprémmel is. Mindhárom nagycsapat lesimázta a kroácokat persze. A gond a Celje és az Aalborg elleni fiaskó volt a vezetőség számára. Ezért ki is nevezték jó öreg Sola barátunkat edzőnek. A válogatott szünet után a Motor elleni két meccs jön ami számukra élet-halál harc lesz.

15 Celje

Megelőzték a KP-ban az örök rivális Zágrábot, mivel el is verték őket. És a Motor ellen is toltak egy elég szoros meccset is. A nem eppen bombaformában levő Nantes lesz a következő ellenfél. Idegenben viszont nem valószínű sok sót esznek meg a szlovénkák.

14 Nantes

Az idei évben nem kicsit döcög a szekér a Loire völgyében. Legutóbb a francia bajnokságban az újonc Limoges tréfálta meg őket. Ha valamit akarnak még ettől a BL szezonban a két Celje ellenit hozni kell Lazarovéknak

13 Szeged

Valahogy az ág is húzza (vagy inkább a korona) a kékeket idén. Ha végre teljes csapattal tudnak kiállni akkor az Elverum csapata nem okozhat gondot, de ebben a szezonban bármi megtörténhet ugyebár.

12 Motor

Elég jól muzsikálnak idén az ukránok a BL-ben. A Barcától és a Veszprémtől is egy elég szoros meccsen kaptak ki. Ma hazai pályán a Zágráb nem okozhat gondot nekik, így megerősíthetik továbbjutó helyüket a csoportban.

11 Elverum

Az idénre Abaloval (és Máthé Dominikkal he he) megerősített norvég csapat kezdésnek elintézte a Portót de azóta nem sok sót evett meg európai szinéren. Ráadásul az otthoni pontvadászatban sem olyan meggyőzőek. Szegedre látogatnak a következő fordulóban. Reméljük kevés sikerrel.

10 Breszt

A fehérorosz gárda idén elkapta a Szegedet a PSG és a Vardar után. Viszont Flensburgban nem hiszem hogy meglepetést okoznak Pesicék

9 Vardar

A Vardar az a csapat akit sohasem lehet leírni. Olyan mint az a tipikus stréber diák aki mindig siránkozik hogy jaj ugyis egyes lesz a dolgozatom és mégis ötös. A Vardarnál meg jaj nincs pénz jaj nincs játékos és a végén mindig ott vannak. Megverték a Flensit ikszeltek a Porto ellen és ne lepődjünk meg ha a Kielce is meglesz nekik otthon.

8 Porto

Nem hasítanak a sárkányok annyira mint a tavaly, de azért leírni sem kell őket. Azért a csoport hatmadik helyét tartják. A PSG ellen viszont nem sok esélyük lesz.

7 PSG

A mindenki által közkedvelt piros-kékek épphogy tovabbjutó helyen vannak a csoportban, úgyhogy mindenképp meg kell verniük a Portot, hogy kicsit feljebb lépjenek.

6 Aalborg

Ők az idei meglepi csapat. A csoport harmadik helye megbecsülendő, de azért ma reméljük helyre rakjuk őket. De azért utána drukkolunk a skandináv mesének.

5 Flensburg

Biztos élmezőny minden évben. Általában hozzák mindig ugyanazt a teljesítményt. A Kielce mögött a másodikak a csoportban de nem lennénk meglepve az első helyen végeznének. Breszt jön hozzajuk, sima hazai

4 Kielce

Dusiékra is igaz amit a Flensburgra írtunk. Utoljára szeptemberben kaptak ki pont a németektől 31-30-ra. A Vardar elleni kötelező is jönni fog minden bizonnyal. Annak ellenére hogy a Porto ellen becsúszott egy döntetlen.

1-2-3 Veszprém Barca Kiel

Nem tudunk dönteni. De tényleg. Ez a három csapat annyira közel van egymáshoz. A Barca és a Kiel egymást gyűri holnap ami igazi csemege lesz, mi meg reméljük hogy Dániából hozzuk el a két pontot.